GİRESUN EYNESİL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI..

 2015 -2016 Eğitim Öğretim yılı ilk zilin çalmasıyla , öğrencilerimizin yaşadığı büyük bir sevinç ve heyecanla başladı.                      
2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI..

 Eğitim Öğretim yılının açılış töreni İlçemiz Şehit Şahin Abanoz Ortaokulunda yapıldı.Törene İlçe Kaymakamımız sayın Yılmaz KURT , Belediye başkanımız, Garnizon Komutanımız , Daire Amirleri , Öğretmenler , Öğrenci Velileri ve Öğrencilerimiz katıldı.

Törende şiirler , konuşmalar yer alırken , yeni gelen öğrencilerimize çiçek takdimi yapıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet GÖL , konuşmasında :

Her tatil döneminde heyecanla ve coşkuyla beklediğimiz bir eğitim öğretim yılına daha başlamış bulunmaktayız.

 Sevgili öğrenciler! sizler buraya yeni şeyler öğrenmek , çağdaş , bilgili , kültürlü birer insan olmak için geliyorsunuz. Öğretmenlerimizin ve bizlerin görevi ise sizleri, Milli eğitimin amaçları doğrultusunda vatanına – milletine  faydalı , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , dürüst ,çalışkan ve üreten insanlar olarak yetiştirmektir. Bunun için Okulun bütün olanaklarından,  Öğretmenlerinizden, en iyi şekilde  faydalanmalı ve düzenli çalışmalısınız. Çünkü başarılı olmanın yolu, düzenli, programlı ve disiplinli çalışmaktan geçmektedir. Çokça kitap okumalı ve okuduğunuz kitaplarla ilgili arkadaşlarınızla sohbet etmelisiniz.

 Sevgili Gençler ; Devletimiz sizlere gün geçtikçe daha iyi ortamlarda eğitim imkanları sunmaktadır. Okulların fiziki durumlarının iyileştirilmesi, Ücretsiz Kitap dağıtımı, Ücretsiz Taşıma, Fatih Projesi ve Ücretsiz yetiştirme  destekleme kurslarını bu yeniliklere örnek olarak verebiliriz. Okullarımızda açılacak olan Hafta içi ve Hafta sonu ücretsiz Yetiştirme ve Destekleme kurslarına bütün öğrencilerimizin katılmalarını ve düzenli devam etmelerini özellikle istiyorum. Eğer okulunuzda derslerinizi ve öğretmenlerinizi düzenli takip eder, hafta sonu kurslarında da eksiklerinizi öğretmenlerinizle giderirseniz gireceğiniz sınavlar da başarılı olacağınızı göreceksiniz.

 Sizlerden isteğim ,bu okulların sizler için var olduğu bilincini taşıyarak , her imkanından faydalanmanız ve okulunuza sahip çıkmanızdır.

 Bu duygularla sizlere 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında başarılı , sağlıklı güzel günler diliyor , yeni öğretim yılımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor , İlköğretim haftanızı kutluyorum… dedi.

   

   

   

   

Gümüşçay Mah. Hükümet Binası Kat3 28850 Eynesil/GİRESUN - 04545813087

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.